Tussenschoolse opvang

Tussenschoolse opvang.
Op onze school is er een mogelijkheid om de kinderen tussen de middag op school te laten eten en spelen op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De overblijfkrachten zijn: Anita Jansen, Connie Kesseler, Threes van Oss en Bernadette Spanjaards. Dit zijn gecertificeerde overblijfkrachten. Zij zorgen ervoor dat de kinderen een goed eet- en speelmoment hebben.
 
Overblijfreglement.
Alle kinderen die op school blijven eten moeten zelf brood, fruit en drinken meenemen. In elke klas staat een grijze bak waar ze hun eten en drinken in kunnen zetten. Deze bak wordt in de koelkast gezet tot de lunchpauze. De kinderen gaan om 12.00 uur naar de aula, waar de overblijfkrachten de placemats en de overblijfspullen al klaar hebben gezet. De kinderen zoeken een plaatsje en gaan vervolgens eerst even naar buiten (bij droog weer) om een frisse neus te halen. Daarna gaan ze gezamenlijk naar binnen om te eten. Wanneer het regent gaan de kinderen gelijk aan tafel zitten om te eten. Na het eten helpen twee kinderen om de placemats schoon te maken en de vloer aan te vegen. Zij doen dit samen met de overblijfkrachten. Iedereen gaat na het eten weer lekker buiten spelen en bij slecht weer spelen in de speelzaal of een spelletje / kleuren in de aula. De kinderen komen in de middagpauze niet in de klaslokalen. De overblijfkrachten zijn van 12.00 tot 12.55 uur aanwezig en verantwoordelijk voor de kinderen. Het spreekt voor zich dat de kinderen de overblijfkracht respecteert in haar taak. De kinderen mogen het buitenspeelterrein tijdens de middagpauze niet verlaten. De kosten die verbonden zijn aan het overblijven bedragen €1.25 per kind per keer. Aan het einde van de maand ontvangt u een betaalverzoek voor het aantal dagen dat uw kind is overgebleven. De administratie en financiën worden gedaan door de overblijfkrachten in samenwerking met de ouderraad.
Indien u vragen heeft over de overblijf of een probleem rondom het overblijven wilt bespreken, dan kunt u contact opnemen met Bernadette Spanjaards (Tel. nr.: 024-3582854, Mobiel: 06-22332103).