Buitenschoolse opvang

De Draak

Bij de buitenschoolse opvang (bso) kan je kind samen met vrienden en vriendinnen buitenspelen, rustig bijkomen of nieuwe hobby's ontdekken. KION biedt opvang buiten schooltijden en in vakanties. Het accent bij onze bso ligt op vrijetijdsbesteding. De kinderen spelen met hun vriendjes en kiezen zelf wat ze doen. Bijvoorbeeld een sportieve of juist een creatieve activiteit. We denken mee waar nodig en laten vrij waar het kan. Zodra het kan, gaan we naar buiten.
Bso De Draak is gevestigd in verenigingsgebouw De Terp, op loopafstand van de basisschool. Deze locatie is voor kinderen van alle leeftijden. Er komen maximaal dertig kinderen. Het is een kleine locatie waar geen speciale opvang voor oudsten of jongsten is. Kinderen verblijven met elkaar in één groep. Kinderen die bij ons komen én ook opvang nodig hebben op woensdag en/of vrijdag en/of in schoolvakanties gaan op die dagen naar locatie bso Drakenfort Broeksingel in Malden.

Nieuwsgierig geworden?
Wij geven je graag een rondleiding. Meld je aan via https://www.kion.nl/locatie/buitenschoolse-opvang-de-draak. Wil je meer weten over KION of heb je vragen over de beschikbaarheid? Neem dan contact op met onze afdeling Klantrelaties via 024-3822693 of klantrelaties@kion.nl